Recensies en uitspraken

Veel kinderen (maar ook volwassenen) hebben Justin en de boom van oorsprong al gelezen. Daar zitten heel leuke reacties tussen en die wil ik natuurlijk graag met jullie delen:

“Ik geef het boek een 9” – Myrthe (11 jaar)


“Je vond het heel leuk dat je die grappige namen hebt bedacht, zoals tureluurtransporter, beschermbeer en spiekspecht” – Nienke (10 jaar)


“Superleuk verhaal. Er zaten veel grapjes in en hoe het verhaal in elkaar zit is fantastisch” – Elise (10 jaar)


“Ik vond je verhaal heel spannend. Ik wilde hem in één keer uitlezen, maar dat lukte jammer genoeg niet” – Merlijn (10 jaar)


“De vele twists en enorme fantasie maken het een pakkend verhaal. Ik vind het echt goed en intelligent in elkaar zitten” – Juliska (moeder)


“De rol van de dieren in dit verhaal vind ik fantastisch. De kabouters, trollen en andere figuurtjes prikkelen de fantasie van de kinderen. De tekst is zeer leesbaar voor de doelgroep.” – Marlies (juf)


“De schrijver heeft zich goed in de belevingswereld van de jonge lezers weten in te leven en het boek zal daardoor prima aansluiten en aanspreken. Kortom, een leuk debuut en hopelijk zullen er nog meer kinderboeken uit zijn pen vloeien.” – Connie (conniesboekies), lees hier haar volledige recensie.