Wie is Archibald?

Het is niet voor niets dat Archibald zich verstopt achter de bomen. Archibald heet trouwens eigenlijk Archibald de derde, maar hij wil gewoon Archibald genoemd worden.

Dit konijntje is een bijzonder konijntje. Het is namelijk een kwebbelkonijn. Ja, de naam zegt het al, hij kan praten. Hoe dat zo komt, lees je in mijn nieuwste boek Justin en de boom van oorsprong.

Wat je in dit boek ook leest, is dat Archibald heel belangrijk is voor Justin, de hoofdpersoon in dit superspannende winterverhaal. Met zijn drieën gaan ze een spannend avontuur aan.

Wacht, zei ik “met zijn drieën”? Eh, Justin, Archibald en… nog iemand. Een meisje. Wie dat is vertel ik nog wel een keer.

Nu nog antwoord op de vraag waarom Archibald zich verstopt heeft. In het verhaal moet Archibald op zoek naar hulp, maar er zijn ook wezens die willen voorkomen dat hij die hulp vindt. Zal het hem lukken om die hulp te vinden en kan hij uit het zicht blijven van zijn vijanden?

Wil je dat ook graag weten? Dan moet je nog even wachten tot 29 september aanstaande. Vanaf dan is Justin en de boom van oorsprong eindelijk te koop.

Wil je ondertussen niets missen, kijk dan even bij de laatste nieuwtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *