Archibald met briefje

Justin en de…

 

Kwebbelkonijn Archibald kwam niet bij Justin, maar bij mij aan de deur met… een briefje op zijn rug.

Nieuwsgierig als ik was opende ik het briefje. Daarop stond:

Deel 2 uit de Justin-reeks is helemaal klaar en je mag de titel vertellen en de voorkant laten zien.

Wauw, dat wilde ik wel, dus hier is de cover van Justin en de boekbewaarder

Dan vertel ik je ook maar gelijk in welk avontuur Justin dit keer terecht komt:

Vlak voor de zomervakantie wordt er bij Justin ingebroken. Er is niets gestolen, maar de dader was duidelijk ergens naar op zoek. Alleen Justin weet dat het gaat om het boek met uitvalspreuken, dat hij een halfjaar daarvoor op zolder had gevonden. Hij vermoedt dat Vilinius erachter zit, zijn rivaal tegen wie hij het al eerder moest opnemen.

Dan gebeurt er iets waardoor het boek spoorloos verdwijnt. Heeft Vilinius nu wel of niet het boek in handen gekregen? En als Vilinius het niet heeft, wie dan wel? Zelfs de Orde der Reuzenkabouters tast in het duister.

Samen met zijn vriendin Marinda, klasgenoot Naomi en kwebbelkonijn Archibald gaat Justin op reis om uit te zoeken wat er aan de hand is. In een bijzonder dorp komt Justin iets belangrijks over zichzelf en de boekbewaarders te weten. En dan speelt er ook nog iets tussen Marinda en Naomi waar hij maar niet de vinger achter kan krijgen.

Ongemerkt wordt Justin onderdeel van een gevaarlijk spel, met als inzet het boek met uitvalspreuken. Nog voordat hij er klaar voor is, moet Justin opnieuw de strijd aangaan tegen Vilinius, trollen en andere vijanden, die niets of niemand zullen sparen om hun doel te bereiken.

Vanaf 1 november a.s. is dit nieuwe avontuur van Justin overal te koop voor €14,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *