Een gewone jongen vindt een ongewoon boek…

Als je van spanning, avontuur en magie houdt, dan wil je Justin en zijn verhaal graag leren kennen.

Dit is het begin…
Justin woont nog maar net met zijn vader in een dorpje aan de rand van een bos. Zijn moeder is het jaar daarvoor overleden.

Een paar dagen nadat ze verhuisd zijn ziet Justin dat de vorige bewoners op zolder een boekenkast met boeken hebben achtergelaten. Hij vindt een boek met als titel Uitvalspreuken. Hij spreekt iets hardop uit wat in het boek staat en vanaf dat moment zit Justin in een avontuur dat zijn leven op zijn kop zet en vaak heel gevaarlijk is…

Inmiddels zijn er twee delen verschenen en is er een derde onderweg.

Justin en de boom van oorsprong is het eerste deel uit deze spannende reeks. In dit deel moet Justin op zoek naar een speciale boom: de boom van oorsprong. Wil je meer weten over dit deel, klik dan door.

Ben jij een echte kenner van het eerste deel? Doe dan de quiz.

Justin en de boekbewaarder is het tweede deel. Hierin speelt het boek Uitvalspreuken en de zoektocht naar het verleden van Justin een belangrijke rol. En dan moet hij ook nog eens de strijd aangaan… Wil je meer weten over dit deel, klik dan door.

Alle delen uit de Justin-reeks zijn te koop bij de bekende (online) ketens, zoals Bol.com, Bruna of de Ako.

Word je graag voorgelezen? Beide delen zijn ook als luisterboek te beluisteren via o.a. de Luisterbieb (via telefoon of tablet), Storytel, of Luisterrijk.

Wil je liever een gesigneerd exemplaar van een van de boeken, stuur dan een e-mail aan vraaghetaan@marcelheunks.com.