Wat brengt Marcel in 2017

 

Online cursus bloggen

Altijd al een blog willen hebben die gelezen wordt om de kwaliteit? Of je nu een hobby hebt of een business, met een blog laat jij de wereld echt weten wat je vindt en wat de laatste ontwikkelingen zijn, maar…

  • Hoe schrijf je een aantrekkelijke blog?
  • Welke elementen vind je terug in een aantrekkelijke blog?
  • Wie wil mijn blog lezen?

Deze en nog vele andere vragen worden beantwoord in de online cursus bloggen vanaf de winter van 2017 te volgen is. Eigen tempo, persoonlijke begeleiding en een vriendelijke prijs (deze is nog niet bekend, maar wat ik wel al kan verklappen is dat deze onder de €100 zal blijven, zelfs inclusief btw).

 

Workshop ‘Verhalen schrijven voor kinderen’

Ben jij die ouder die het leuk vindt om zelf verhalen te verzinnen, maar niet weet hoe? Of ben je die juf die al die standaardverhalen zo langzamerhand zat is?

Met de workshop ‘Verhalen schrijven voor kinderen’ leer welke aspecten een verhaal tot een leuk of spannend kinderverhaal maken. Het gaat er niet om dat je hele kinderboeken gaat schrijven (dan komen er weer heel andere technieken bij kijken), maar dat je leuke, korte verhalen schrijft die je in vijf tot tien minuten kan voorlezen.

De workshop wordt gegeven in groepen tot maximaal vier personen als ‘huiskamerworkshop’. Door deze kleine setting is er ruim gelegenheid veel feedback te ontvangen en in alle rust te schrijven.

Naar verwachting gaat deze workshop vanaf de lente van start.

 

Workshop ‘Verhalen schrijven’ voor kinderen

Kinderen zitten vol fantasie en ongemerkt maken kinderen hun eigen verhalen. Veel kinderen vinden het leuk om deze op te schrijven. Om kinderen te helpen met hun eerste stappen naar het schrijverschap, heb ik een speciale workshop ontwikkeld.

Op basis van ervaringen met kinderen in de basisschoolleeftijd heb ik een uniek stappenplan ontwikkeld dat kinderen stap voor stap helpt hun eigen avonturen te verzinnen die leiden tot een echt verhaal.

Naar verwachting gaat deze workshop vanaf de lente van start.

 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van bovenstaande ontwikkelingen, laat dan je e-mailadres achter: