Naast het schrijverschap ook nog een fulltime baan en een gezin hebben is leuk, maar niet altijd makkelijk.

Hoe kom je aan schrijven toe en waar loop je allemaal tegenaan (naast tijdgebrek, want dat is zo ongeveer een structureel probleem)?

In Wat je wil weten als je gaat schrijven… houd ik een blog bij waarmee ik jou wil helpen als je zelf schrijft of wil gaan schrijven.

Het is bedoeld om een inkijkje te geven in het schrijversleven, maar tegelijk hoop ik anderen (zoals medeschrijvers, ouders, leerkrachten etc.) te inspireren mijn boeken te kopen. Eh… nee, dat bedoel ik niet… Ik bedoel natuurlijk te inspireren om verhalen te blijven lezen, voor te lezen of zelfs zelf te maken.

Mocht je een vraag hebben die je altijd al aan een schrijver had willen stellen, stel deze dan via vraaghetaan@marcelheunks.com.

Voor nu veel plezier.

Recent verschenen blogs:

Vragen aan de (kinderboeken-)schrijver:

Recensies:

Voor kinderen én volwassenen: