Cover Justin en de boom van oorsprong

Gratis. Spannend. Magisch. Een avonturenboek om even alles bij te vergeten.

Lezen moet leuk zijn, maar apps, Netflix, en YouTube zijn geduchte concurrenten. De kinderen van nu omarmen techniek, maar lezen veel minder. Tegelijk stijgen de kosten van boeken en wordt het voor ouders moeilijker om kinderen te stimuleren.

Hoe maak je lezen leuk voor je kind en betaalbaar voor jezelf? Probeer de e-versie van dit spannende eens. Je kunt het gratis downloaden.

Is je kind gek op spanning, avontuur en magie? Dan is “Justin en de boom van oorsprong” hét ideale boek om te lezen of om voor te lezen. Justin is een gewone jongen, maar zijn leven staat op zijn kop als hij op de zolder in zijn nieuwe huis een boek vindt waaruit hij iets hardop voorleest.

Justin wordt meegezogen in een avontuur waarin hij kennismaakt met magische dieren, reuzenkabouters, trollen, maar ook nieuwe vrienden ontmoet. Deze zal hij hard nodig hebben om de opdracht die hij krijgt te volbrengen.

Wat? ‘Justin en de boom van oorsprong’ – geschreven door Marcel Heunks

Voor wie? Jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 12.

Wil je je kind laten kennismaken met Justin? Download dan nu GRATIS het hele boek. Je krijgt bovendien geregeld iets leuks en je hoort natuurlijk als eerste het laatste nieuws over het vervolg van Justin.